miércoles, 25 de enero de 2012

Montcada FS 7-2 Sicoris juvenil

No hay comentarios:

Publicar un comentario

David Guerrero: “Vam lluitar fins al final i en cap moment del partit vam baixar el braços”

David Guerrero: “Vam lluitar fins al final i en cap moment del partit vam baixar el braços”

Entrevistem David Guerrero, jugador del juvenil nacional de Montcada que aquesta setmana van guanyar a Les Corts. El jugador va tenir una actuació destacada.

Com s’ha desenvolupat el partit davant Les Corts? Resultat just?

El partit s'ha desenvolupat d'una manera molt interessant ja que a la pista hi havia dos equips molt competitius i amb ganes d'emportar-se la victòria. La victòria crec que en part si és justa. Nosaltres vam lluitar fins al final del partit i en cap moment del partit vam baixar el braços.


Com has vist l'equip? I a Les Corts?

L'equip l’he vist a molta força i intensitat a la pista i amb ganes de treure el partit endavant de la millor manera possible. Les Corts és un bon equip, molt competitiu i amb jugadors molt bons. Estarà competint per les posicions de dalt.


Com veus el nivell de la competició?

El nivell de la competició és molt alt, tot els equips són fortíssims i mai pots donar un partit per guanyat abans de jugar-lo.


Quina importància té fer un partit tan complet personalment davant un equip com Les Corts?

Li dono molta importància perquè en tot moment penso en donar-ho tot pel meu equip i intentant ajudar per tirar endavant en cada moviment que faig.


Com estàs veient l’equip? I les teves sensacions a la pista?

A l'equip l’estic veient molt bé. Estem sortint d'un forat en el que ens vam ficar les 4 primeres jornades però amb esforç i dedicació ho podem treure endavant. Les meves sensacions a la pista és que som un equip i que cada partit tenim 40 min per defensar la samarreta i que estic molt content amb tots els meus companys i amb els entrenadors, som una pinya!